POPULÄRA PRODUKTER
HÖGST BETYG
  • HÖGST BETYG
  • UTVALDA
  • NYA

Gåmotorcykel Plast Röd

737 kr
Denna åkande motorcykel är en fantastisk leksak för småbarn. Denna åkbara motorcykel kombinerar en cool look och en söt form, vilket gör den mycket tilltalande för barn. Tillverkad av högkvalitativa material och med fina breda däck som gör denna motorcykel mycket stabil och säker. Det kommer att uppmuntra dina små för att förbättra sin balans och självförtroende samt koncentration och muskelutveckling. Dessutom är den också bra för både inom- och utomhusbruk. Den åkbara motorcykeln är lämplig för barn i åldrarna 18 månader+

LED Barnsäng racerbil 90×200 cm blå

2 599 kr
Denna roliga barnsäng med sin tilltalande racerbilsdesign och solida konstruktion blir ett riktigt blickfång i ditt barns sovrum. Bekväm, funktionell, estetiskt tilltalande och utformad för att säkerställa maximal komfort och säkerhet för barn. Den är utrustad med en färgskiftande LED-list som kommer att skapa en slående ljuseffekt. Den är tillverkad i högkvalitativa material och har en kraftig och robust konstruktion. Den är utformad med räcken på båda sidor vilket förhindrar att ditt barn ramlar ur sängen. De kraftiga ribborna erbjuder nödvändigt stöd, och kan stå emot dagligt slitage. Med den medföljande fjärrkontrollen kan du enkelt justera ljusstyrkan och färgspelet hos LED-listen för att skapa ett fängslande ljusspel för ditt barn. Montering är enkel. Sängen är lämplig för en madrass som mäter 90 x 200 cm. Anm. 1: Leveransen omfattar endast sängramen; madrassen medföljer ej.Anm. 2: Vi rekommenderar att LED-listen används under övervakning av en vuxen.

Sandlåda med tak granträ 112x112x112 cm

1 937 kr
Denna sandlåda i trä med tak kommer bli till stor glädje för dina små barn! Sandlådan är tillverkad av granträ, vilket gör den hållbar och lämplig för utomhusbruk. Sandlådan i trä har ett tak som skyddar barnen för skadliga UV-strålar. Dessutom har den bänkar på sidorna. Sandlådan uppmuntrar dina barn att leka utomhus och utveckla sin kreativitet.

CHILDHOME Sänghusöverdrag 150x80x140 cm vit

1 495 kr
Med detta sänghusöverdrag från CHILDHOME kan du göra ett mysigt hem av ditt barns lilla säng. Varje natt kommer att kännas som camping med detta sänghusöverdrag! Ditt lilla barn kommer med glädje gå och lägga sig vid tanken på att detta är vad som väntar! Eftersom det är tillverkat i kanvastyg med utskurna dörrar och fönster på sidan, är detta sängshusöverdrag ett utmärkt val för att skapa ett magiskt sovrum för ditt barn. Sovstunden har aldrig varit så kul som nu! Underhåll: Maskintvättbar vid 30°. Torktumla ej.

Babysitter antracit stål

1 074 kr
Ge ditt barn all bekvämlighet det behöver och låt dina armar vila lite med denna babysitter! Babygungan har en stålram och är stadig och hållbar. Den har ett justerbart ryggstöd och fotstöd så att den passar ditt barn. 3-punktsselen ger dessutom optimal säkerhet. Babysittern kan användas i låst position eller som gungstol, vilket kan hjälpa till att lugna barnet när du är upptagen. Dessutom håller leksaksbågen barnet sysselsatt länge!

Sängskena för barn 2 st grön 102×42 cm

1 374 kr
Sängskenan är perfekt för att förhindra att ditt barn ramlar ur sängen i sömnen. Den är utrustad med en knapp på varje sida, så att den enkelt kan fällas ner när du vill lägga ner eller plocka upp ditt barn. Sängskenan är lämplig för barn i åldrarna 18 månader till 5 år. Den kan användas i alla babysängar med en madrasstjocklek på 10-20 cm. Skyddet är tillverkat i tvättbart polyestertyg och ett lätt metallrör. Denna produkt kan enkelt installeras och fällas ihop för förvaring. Vid leverans ingår 2 sängskenor.

CHILDWOOD Matstolsdyna Evolu Jersey Hearts

959 kr
Matstolsdynan Evolu är ett skräddarsytt tillbehör för barnstolarna Evolu 2 och Evolu ONE.80° från CHILDHOME. Matstolsdynan är tillverkad i mjuk bomullsjersey med hjärttryck. Dessutom har dynan praktiska hål för att trä igenom säkerhetsbältet.

Barnvagn ljusgrå stål

2 612 kr
Denna bekväma och praktiska barnvagn är en perfekt följeslagare i vardagen eller under resor. Barnvagnen har en praktisk mekanism för att stänga och öppna den med en hand, vilket underlättar förvaring och transport. Ditt barn kan sitta bekvämt tack vare det justerbara ryggstödet med flera positioner och det justerbara fotstödet. Den utdragbara suffletten ger maximalt skydd mot direkt solljus och vind. Stötfångaren framtill förhindrar olyckor. Dessutom har förvaringskorgen plats för viktiga vardagssaker.

POPULÄRA KATEGORIER

Barnstolar (10)

Elektriska bilar & motorcyklar (9)

Barnsängar (39)

Barnvagnar (35)

Sandlådor (9)

Lekstugor (1)

Möbler för barn (3)

Övriga leksaker (2)

Pedal- & sparkleksaker (6)

Billiga leksaker och barnsaker


På Barnstugan hittar du massor med billiga leksaker och barnsaker för alla åldrar. Vi har mängder med barnvagnar, barnstolar, barnsängar, barncyklar, lekstugor, sandlådor, gungor, studsmattor, gungleksaker, mjukisdjur, elektriska bilar som är mycket populära.