Slider
POPULÄRA PRODUKTER
HÖGST BETYG
  • HÖGST BETYG
  • UTVALDA
  • NYA

Gungställning 230x130x166 cm furu

2 012 kr
Denna UV-beständiga gungställning i trä kommer att bli barnens favoritplats! Gungställningen är gjord av massiv, grönimpregnerad furu och stadig plast vilket gör den mycket stark, väderbeständig och hållbar. Gungorna är fästa i ramen med väderbeständiga metallkrokar. Föräldrar kan därför vara lugna när barnen leker med den här lekställningen som uppfyller de senaste säkerhetskraven. Den här lekställningen har 2 gungor med justerbara rep och är perfekt när ditt barn och kompisarna leker tillsammans eller när du och ditt barn vill skapa fantastiska minnen. Vänligen observera att trä är en naturprodukt och kan ha skönhetsfel. För montering behövs en borr. För att säkerställa en stadig konstruktion är några av hålen förborrade, medan andra fortfarande behöver borras vid montering.

Åkbil Grävmaskin Plast Gul

1 562 kr
Denna åkbara grävmaskin blir en perfekt gåva för småbarn. Detta grävare kombinerar ljusa färger och en söt utformning, vilket gör den realistisk och mycket tilltalande för barn. Tillverkad av material av hög kvalitet gör denna åkbil mycket stabil och säker. Denna åkbil har handtag som kan flytta skopan för att ösa eller gräva. Det blir extra roligt med skyddshjälmen vid rollspel. Ditt barns fantasi kommer att stimuleras på ett lekfullt sätt. Grävmaskinen är idealisk för både inom- och utomhusbruk. Denna åkbil är lämplig för barn 18 månader+

CHILDHOME Sängöverdrag tipi 70×140 cm grå

1 318 kr
Läggdags har aldrig varit roligare! Förvandla tipisängen från CHILDHOME till en fin koja för ditt barn med detta tältinspirerade sängöverdrag från CHILDHOME! Med sin lekfulla karaktär blir detta häftiga tält garanterat ett blickfång i rummet. Dessutom kan denna sänghimmel i kanvas enkelt fästas på träramen från CHILDHOME. Den lämpliga madrasstorleken är 70 x 140 cm.

Trampbil för barn Bentley vit

924 kr
Denna Bentley tramp-leksaksbil är både realistisk och säker att leka med. Den spelar sex olika sånger som aktiveras genom knappar på ratten. Bilen har ett förvaringsutrymme under sätet som är en perfekt plats för förvaring av små leksaker. Tack vare den hållbara plastkonstruktionen så är den lätthanterliga bilen kapabel att bära upp till 23 kg och är lämplig för barn mellan 2 år+. Den stabila grunden med fyra hjul låter barn hoppa in och ut ur bilen på ett enkelt och säkert sätt. Observera att 2 AA-batterier behövs för att ljudfunktionerna ska fungera. Batterierna inkluderas inte i leveransen. Varning: Denna produkt får endast användas på privat mark med ägarens tillåtelse. Misslyckande att följa detta kan leda till olyckor och allvarliga skador.

Stående leksaksdinosaurie triceratops plysch grön XXL

1 312 kr
Lekstunden kommer att bli mycket roligare med denna verklighetstrogna gosedjursdinosaurie! Denna mjuka leksaksdinosaurie med detaljerade drag består av en robust stålram och högkvalitativt plyschtyg. Leksaken klarar en belastning på upp till 100 kg vilket innebär att den kan användas som en sittleksak eller en stol. Vår plyschdinosaurie kommer att bli barnens bästa vän!

Gosedjur uggla plysch grå

1 224 kr
Lekstunden kommer att bli mycket roligare med denna verklighetstrogna gosedjursuggla! Denna mjuka och mysiga leksak är tillverkad i plysch, stoppad med bomull. Detta gosedjur är mjukt att leka med. Vår uggla i plysch blir ditt barns bästa vän!

Nallebjörn brun plysch 242 cm

1 599 kr
Denna mycket stora och mjuka nalle kommer att bli din bästa myskompis. Med dess naturtrogna stil och färg kommer nallen att bli en perfekt present till nära och kära. Den blir en utmärkt födelsedagspresent, julklapp, alla-hjärtans-dag-gåva eller andra tillfällen. Nallebjörnen har en söt, mönstrad fluga runt halsen och ett gulligt ansikte med en mjuk uppnäsa. Nallen är gjord i mjuk plysch som är mycket skön och inbjudande för såväl unga som gamla att krama.

CHILDHOME Skydd till lekhage 340x35cm jersey guldprickar

1 418 kr
Det otroligt mjuka skyddet till lekhage från CHILDOME skyddar ditt barn mot lekhagens hårda sidor. Dess vackra design gör lekhagen snygg tack vare kombinationen av guldprickar och klassiska ecru och gråa färger. Skyddet till lekhage kan användas på 2 sidor och fästs enkelt på ribborna med banden på sidan.

POPULÄRA KATEGORIER

Barnstolar (18)

Gungleksaker (14)

Elektriska bilar & motorcyklar (20)

Barnsängar (46)

Barnvagnar (35)

Sandlådor (6)

Studsmattor (3)

Barncyklar (4)

Gungor (11)

Lekstugor (5)

Möbler för barn (7)

Låtsaslekar (10)

Lekplatser (8)

Mjukisdjur (54)

Övriga leksaker (14)

Pedal- & sparkleksaker (30)

Billiga leksaker och barnsaker

På Barnstugan hittar du massor med billiga leksaker och barnsaker för alla åldrar. Vi har mängder med barnvagnar, barnstolar, barnsängar, barncyklar, lekstugor, sandlådor, gungor, studsmattor, gungleksaker, mjukisdjur, elektriska bilar som är mycket populära.

Men vi kan också varmt rekommendera våra möbler för barn, lekmattor, låtsaslekar och blandade leksaker. Vi utökar vårt sortiment hela tiden så besök gärna Barnstugan ofta för att inte missa våra nya prisvärda barnsaker och leksaker.

Leksaker och barnsaker som håller länge

Även om våra leksaker och barnsaker är billiga så gör vi aldrig avkall på kvalitén, vårt mål är att alla kunder ska vara nöjda när de handlar på Barnstugan. Det ska inte vara dyrt att köpa saker till ett barn, därför jobbar vi ständigt med att försöka hålla så låga priser som möjligt på alla våra barnsaker och leksaker.

På Barnstugan har vi alltid fraktfritt, snabba leveranser och du kan betala säkert via våra samarbetspartners Klarna och Stripe. Har du någon fråga så tveka inte att kontakta vår duktiga och hjälpsamma kundtjänst; klicka här.

Vi hoppas att du hittar billiga leksaker och barnsaker du vill ha i vår webbutik. Passa även på att besöka Zoomat.se som säljer billiga husdjurstillbehör online eller Hanohon.se som säljer billiga sportsaker och träningssaker. Vi kan också varmt rekommendera Fyndhandel.se som har billiga möbler och inredning, Epalatset.se som har billiga möbler och utemöbler och Hemfynd.se som har billig heminredning och billiga trädgårdsprodukter.